Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fanii Star Wars vor fi dezmăgiți. Lansarea episodului VIII a fost amânată

star wars

Cea de-a opta parte a seriei cinematografice "Star Wars" va avea premiera la 15 decembrie 2017, în loc de 26 mai 2017, cum a fost anunțat inițial, conform unui comunicat dat publicității miercuri de studiourile Disney și Lucasfilm, transmite AFP.

"Această schimbare este urmare a extraordinarului succes înregistrat de cel mai recent film al seriei, 'Star Wars: The Force Awakens', primul din saga Star Wars care a fost lansat în afara sezonului estival, sezon tradițional pentru lansarea superproducțiilor și care a bătut numeroase recorduri", conform motivării dată publicității de studiouri.

"Star Wars: The Force Awakens", sau pe scurt "Episodul VII", a fost lansat la 18 decembrie și a devenit, la începutul lunii ianuarie, filmul cu cele mai bune încasări în box-office-ul nord-american (SUA și Canada), depășind "Avatar" care a înregistrat încasări de 760,5 milioane de dolari. Duminică seară, "Episodul VII" adunase peste 859 de milioane de dolari din încasări.

În ceea ce privește încasările internaționale, filmul "Star Wars: The Force Awakens" se află pe poziția a treia cu 1,86 de miliarde de dolari, după "Titanic" (2,2 miliarde de dolari) și respectiv "Avatar" (2,8 miliarde de dolari).

Scenariul și regia episodului VIII i-au fost încredințate cineastului american Rian Johnson. "În prezent ne aflăm în faza de pre-producție și vom începe să fotografiem locații la Londra în cursul lunii viitoare", conform comunicatului.

Lansarea ultimului episod al actualei trilogii, episodul IX, a fost anunțată pentru data de 24 mai 2019 și deocamdată nu a fost anunțată vreo modificare.

"Rogue One: A Star Wars Story", un lungmetraj consacrat tinereții personajului Han Solo, va fi lansat la 16 decembrie 2016.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.