Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fanii sunt în stare de ȘOC! Lady Gaga a anunțat că suferă de o boală incurabilă

lady gaga

După ce a anunțat că va lua o pauză de la cariera muzicală, Lady Gaga a confirmat că suferă de o boală gravă care îi provoacă dureri îngrozitoare în tot corpul. Artista s-a confesat în documentarul Gaga: Five Feet Two că suferă de fibromialgie și a împărătășit cu fanii pe Twitter mai multe remedii pe care le-a încercat. ”Vreau să ajut la creșterea gradului de conștientizare și la conectarea celor care o au. Putem toți să împărtășim ceea ce ne ajută/doare”, a scris vedeta pe contul de Twitter, conform BBC.

Zvonurile legate de boala artistei au apărut anul trecut când vedeta a postat pe Instagram o poză în care menționa durerile de care suferă.

Percheziții MASIVE în 4 județe din țară. Prejudiciu IMENS

Documentarul „Gaga: Five Foot Two“ a avut premiera la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto şi va putea fi vizionat şi pe Netflix, începând cu data de 22 septembrie. Documentarul regizat de Chris Moukarbel dezvăluie și detalii despre viaţa personală, precum problemele de sănătate cu care se confruntă cântăreața şi despărţirea de fostul iubit.

Vedeta americană a anunțat la începutul lunii septembrie că își va suspenda cariera artistică în luna decembrie, la finalul turneului ei mondial, "Joanne", care are același nume cu titlul celui mai recent album de studio al său, dedicat unei mătuși pe linie paternă, care a murit la vârsta de 19 ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.