Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FĂRĂ PRECEDENT Județul în care prefectul a dat ordin să pună echipe de vaccinare în fața bisericilor ortodoxe

Inquam Photos / Octav Ganea
vaccinare

Instituţia Prefectului - Judeţul Mureş a anunţat, vineri, că o caravana mobilă de vaccinare va ajunge în faţa bisericilor din municipiul Târgu Mureş, în fiecare duminică, prima fiind organizată la acest sfârşit de săptămână, la Catedrala Mare Ortodoxă.

"Mulţumim Bisericii Ortodoxe din Târgu Mureş pentru sprijin. Continuăm acţiunile de vaccinare fără programare. Ne vedem duminică, la Catedrala Mare", a arătat prefectul judeţului Mureş, Mara Togănel, într-un comunicat de presă.

Prefectul a precizat că activitatea în cadrul centrului mobil de vaccinare se va desfăşura într-o ambulanţă şi este asigurată de o echipă formată din medici şi asistenţi medicali.

"Imunizarea, care se va face cu vaccinul Johnson&Johnson, este gratuită şi nu este nevoie de programare, ci numai de un act de identitate valabil. În timpul săptămânii, caravana va fi prezentă în toate cartierele municipiului Târgu Mureş, iar în zilele de duminică, în proximitatea bisericilor din oraş, după un program care va fi anunţat la începutul săptămânii viitoare", a precizat Mara Togănel.

Acţiunea este organizată de Instituţia Prefectului-Judeţul Mureş, Serviciul Judeţean de Ambulanţă Mureş, Direcţia de Sănătate Publică Mureş cu sprijinul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale Mureş.

Prima caravana mobilă de vaccinare se va afla, duminică, în faţa Catedralei Mari din Târgu Mureş între orele 10,30 şi 13,00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.