Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fariseii din PSD nu-i vor păcăli pe creștini. Dragnea și ai lui se închină doar banului furat

În nici o săptămână, Dragnea a cumpărat mai mult de jumătate din disidenții din PSD care, la 22 septembrie, doreau să-l dea jos. Unuia i-a promis un post de ministru, pe altul l-a făcut șef de filială județeană, pe alții probabil că i-a amenințat cu dosarele pe care le-a făcut securitatea pesedistă. În câteva minute, oamenii au aruncat la coș toate principiile și s-au năpustit asupra ciolanului oferit de Dragnea. Ecaterina Andronescu a anunțat că acceptă postul de ministru al Educației, iar Mihai Fifor s-a desolidarizat de puciști, în speranța că nu va zbura din funcția de ministru al Apărării.

Acesta e adevărul despre taberele din PSD: nu există buni și răi. Toți sunt o bandă de hoți. Nu vor decât să fure și să scape nepedepsiți. Mica rebeliune din partid este doar o luptă pentru resurse: gașca Țuțuianu-Stănescu s-a săturat ca numai Dragnea să împartă prada. De altfel, în celebra scrisoare în care cereau demisia șefului lor, Stănescu și Țuțuianu, reluau întregul discurs al penalilor împotriva statului de drept.

Mă tem că această falsă rebeliune anti-Dragnea a fost de fapt o piesă de teatru jucată  în momentul în care și-a dat seama cât sunt de indignați bucureștenii de jandarmeriada din 10 august. Ordinul de intervenție a fost semnat de către prefectul Speranța Cliseru. Oricât ar încerca doamna Cliseru să paseze vina pe ministrul Carmen Dan, rămâne faptul că a semnat ordinul de atac împotriva unor copii, femei și bărbați nevinovați. De altfel, repet, sunt convins că doamna Cliseru, n-aare vreo milă față de oamenii bătuți sau vreu regret. Primarul General s-a speriat când a văzut revolta bucureștenilor, iar prefecta ei s-a temut de ancheta procurorilor.

Dragi prieteni, nu trebuie să-i credem pe pesediști nici când par că fac lucruri bune. Susținerea lor pentru referendumul pentru familia tradițională este un alt exemplu. Acești farisei nu au nici o credință. De porunca „Să nu furi” nu par să fi auzit vreodată. Se folosesc de referendumul pentru familie pentru a compromite un demers legitim a trei milioane de români credincioși și onești.

PSD e la fel de reformabil ca Partidul Comunist al Uniunii Sovietice. Abia când scăpăm de această structură mafiotă putem spune că am închis o epocă neagră din istoria României: epoca Satanei de Teleorman și a Ciumei Roșii.

PSD trebuie desființat.

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.