Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fatboy Slim, Guani Apes și Onyx sunt vedetele celei de-a cincea ediții a Festivalului de artă și cultură urbană #CreativeFest

facebook
creative fest

Muzicianul britanic Fatboy Slim, trupa germană Guano Apes și grupul hip-hop american Onyx sunt vedetele celei de-a cincea ediții a Festivalului de artă și cultură urbană #CreativeFest, programat cu acces liber la complexul Romexpo din București, în ultimul weekend al lunii iulie, scrie Mediafax.

Mix-uri cu britanicul Fatboy Slim, rock alternativ cu germanii de la Guano Apes și hardcore hip-hop cu Onyx sunt punctele culminante ale celor trei zile de festival anunțate de organizatorii #CreativeFest - Festivalul de artă și cultură urbană din București.

Cea de-a cincea ediție a manifestării are loc în perioada 27 - 29 iulie, la complexul Romexpo (scena va fi amplasată la Intrarea A), iar intrarea este liberă.

Citește și: Filmul "Utøya - 22 iulie" va fi proiectat la București, la fix șapte ani de la masacrul de pe insula norvegiană

Pe scena #CreativeFest vor fi Fatboy Slim, Guano Apes, Rudimental (DJ Set), Protoje & The Indiggnation, Onyx, dar și proiectele autohtone semnate de Șuie Paparude, Coma, CTC, Robin and the Backstabbers, Gojira & Planet H, Cred Că Sunt Extraterestru, Basska, Fantome, Tony Baboon și Camioane în Mulțime.

"Vor fi trei zile de concerte, artă urbană, demonstrații de graffiti și freestyle, acrobații cu skateboard și biciclete, o zonă gastronomică, dar și multe alte activități", arată organizatorii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.