Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Argeş a transferat o extremă portugheză

ilfovsport.ro
minge fotbal

FC Argeş a ajuns la un acord pe un an şi şase luni, cu drept de prelungire, cu fotbalistul portughez Boubacar Rafael Neto Hanne, a anunţat, marţi, clubul piteştean pe site-ul său oficial.

În vârstă de 23 de ani, noua extremă a clubului din Trivale vine de la clubul portughez de primă ligă Gil Vicente, informează Agerpres.

Hanne s-a născut în Pacos de Ferreira şi are rădăcini senegalezo-portugheze. Jucător de picior stâng, Boubacar a făcut primii paşi în fotbal la Pacos Ferreira, la vârsta de 8 ani. În 2017 a fost cumpărat de Wolverhampton Wanderers pentru a fi integrat în academia sa, alături de compatriotul său Pedro Goncalves, actualul jucător al lui Sporting. Apoi a fost împrumutat pe rând la Estudiantes de Murcia CF (Spania), FC Jumilla (Spania) şi Grasshoppers (Elveţia).

În 2020 a fost transferat de Gil Vicente. Debutul pe prima scenă a fotbalului portughez s-a petrecut pe 27 septembrie 2020, când a intrat în min. 75, în victoria cu 1-0, împotriva celor de la Portimonense SC. Primul gol în campionat l-a marcat pe 28 decembrie 2021, în victoria cu 3-0 cu CD Tondela. A adunat în total 21 de meciuri în prima ligă din Portugalia, dintre care 2 în sezonul 2022/23.

În acest sezon a debutat şi în cupele europene, într-un meci cu formaţia letonă Riga FC. A jucat o repriză şi a dat o pasă de gol în returul celui de-al treilea tur preliminar din Europa Conference League, câştigat de Gil Vicente cu 4-0.

În prezent este cotat de transfermarkt.com la 200.000 euro.

FC Argeş i-a mai transferat în această iarnă pe fundaşul croat Mario Zebic, pe mijlocaşul Andrei Tîrcoveanu (FC Botoşani), pe mijlocaşul Mimito Biai (Guineea-Bissau), pe fundaşul brazilian Lucas Brendon şi pe fundaşul stânga argentinian Facundo Rizzi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.