Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FC Rapid a câştigat cu 3-1 partida amicală cu formaţia maghiară Kecskemeti

Echipa de fotbal FC Rapid Bucureşti a învins, marţi, cu scorul de 3-1 (0-1) formaţia Kecskemeti TE, ocupanta locului 2 în campionatul Ungariei, într-o partidă amicală disputată în cadrul stagiului de pregătire din Antalya.

Conform paginii de YouTube a clubului giuleştean, golurile au fost marcate de Alexandru Ioniţă II (minutul 49), Kevin Luckassen (minutul 50) şi Ljuban Crepulja (minutul 61), în timp ce pentru Kecskemeti a înscris Balint Katona (minutul 28).

Antrenorul Adrian Mutu a început partida cu următorul unsprezece: Drăghia - Belu, Săpunaru, P. Iacob, Morais - Kait, A. Ciobanu - Sefer, Emmers, V. Costache - Dugandzic.

În repriza a doua au mai intrat Al. Ioniţă II, C. Sandu, Onea, Cr. Ignat, Grigore, Fl. Ştefan, Crivac, G. Gheorghe, Crepulja, Pănoiu şi Luckassen.

Aceasta a fost a doua partidă disputată de FC Rapid în Antalya, după victoria cu 3-2 în amicalul cu Sariyer SK, formaţie din liga a treia turcă. În ultimul meci de verificare, echipa giuleşteană va întâlni pe 13 ianuarie formaţia Sigma Olomouc din Cehia.

Lotul echipei FC Rapid efectuează în Antalya (Turcia) un stagiu de pregătire în perioada 4-14 ianuarie.

FC Rapid va disputa primul meci oficial din 2023, vineri, 20 ianuarie, cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, de la ora 20:00, pe teren propriu, în cadrul etapei a 22-a a Superligii.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.