Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Federația Română de Fotbal se face din nou de râs: abia acum a solicitat locuri suplimentare pentru Generația de Aur, după ce oficialii au fost criticați

frf

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat, miercuri, într-un comunicat, că a reuşit mărirea cotei de locuri disponibile pentru reprezentanţii României la tribuna oficială a Arenei Naţionale, la meciurile de la Campionatul European, arată News.ro.

“Ca urmare a demersurilor întreprinse de Federaţia Română de Fotbal pe lângă UEFA s-a reuşit mărirea cotei de locuri disponibile pentru reprezentanţii României la tribuna oficială a Arenei Naţionale la meciurile EURO 2020. Astfel, va fi posibilă invitarea în tribuna oficială a mai multor personalităţi ale fotbalului din România. Acest lucru este posibil începând cu partida de mâine, dintre Ucraina şi Macedonia de Nord, coroborat şi cu faptul că solicitările celorlaţi parteneri instituţionali pentru EURO 2020 sunt mai reduse faţă de meciul de deschidere”, se arată în comunicat.

FRF a precizat că organizatorul UEFA atribuie locurile în tribuna oficială cu întâietate echipelor participante şi apoi guvernului, partenerilor comerciali, oficialităţilor UEFA, oraşului gazdă şi federaţiei gazdă.

În privinţa optimii de finală ce se va desfăşura pe 28 iunie, FRF a achiziţionat bilete de categoria I pentru toţi reprezentanţii membrilor afiliaţi.

“Aceştia formează în fapt Federaţia Română de Fotbal, iar administraţia FRF doar le-a facilitat prezenţa la un eveniment considerat de importanţă naţională şi care nu se va repeta în viitorul apropiat. Aşadar, este firească prezenţa în tribune a membrilor FRF, care vor avea cele mai bune locuri de pe stadion pe care UEFA le-a vândut în afara tribunei oficiale, în aceeaşi zonă în care s-au cumpărat bilete şi pentru foştii mari fotbalişti. De menţionat că tot în data de 28 iunie va avea loc şi Adunarea Generală a FRF”, a menţionat forul.

Context:

Foştii internaţionali Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu şi Dorinel Munteanu au stat la tribuna a II-a la meciul Austria-Macedonia de Nord, de pe Arena Naţională, din cadrul Euro-2020, în timp ce la VIP au stat politicieni şi oficiali FRF. Federaţia a precizat că întregul proces de ticketing la EURO 2020 este gestionat de UEFA, care nu oferă invitaţii. La VIP au stat mai mulţi oameni politici precum Ludovic Orban, Anca Dragu, Dan Barna sau Nicuşor Dan, pe lângă oficialii FRF Răzvan Burleanu sau Mihai Stoichiţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.