Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Felix Tătaru nu mai vrea să fie strategul lui Iohannis

felix tataru

Felix Tătaru, proprietarul GMP Group, s-a ocupat de comunicare în campania electorală a lui Klaus Iohannis. În campaniile prezideţiale precedente, Tătaru a făcut acelaşi lucru pentru Traian Băsescu. După victoria lui Iohannis, specialistul în comunicare a fost numit "strategul lui Iohannis" sau "omul din spatele preşedintelui", titluri pe care acesta le consideră exagerate.

"Mai mulţi binevoitori au început să mă ridice în slăvi şi să mă numească "strategul lui Iohannis" sau "omul din spatele Preşedintelui" etc. ceea ce nu e adevărat. A fost un efect al strategiei PSD care a spus că "omul lui Băsescu" face strategia lui Iohannis, tema predilectă a stângii fiind că Băsescu e în spatele lui Iohannis şi căutau să îi lege pe cei 2. Şi apoi că Tătaru l-a demonizat pe Ponta pe net... Nimic mai fals.

A fost un privilegiu să fiu parte din echipa ACL pentru campania la prezidenţiale a domnului Klaus Iohannis. Şi m-am ocupat doar de o parte din comunicare. Nicidecum de partea de strategie politică, de care se ocupă politicienii, conduşi în acestă campanie de dl Vasile Blaga", scrie Felix Tătaru pe Facebook.

Specialistul în comunicare reia un mesaj mai vechi, ca urmare a unor atacuri în presă şi a unor exagerări legate de rolul său în campanie.

"Sunteţi drăguţi toţi cei care mă felicitaţi. Dar pentru a fi clar: nu datorită campaniei făcute de mine a ieşit Klaus Iohannis preşedinte. E un peisaj extrem de complex în care am avut şi eu un loc. Atât! Merci pentru vorbele frumoase, dar e bine să fim atenţi, pentru că există următorul risc: succesul să valideze tot (inclusiv prostii - şi au fost), iar eşecul să anuleze tot (deşi au fost multe lucruri bune). Dacă nu suntem lucizi, riscăm să repetăm greşelile noastre sau ale altora. Nu avem de ce ne împăuna, ci doar să-I mulţumim Domnului că a avut încă odată grijă de noi!", mai scrie Felix Tătaru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.