Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Festivalul de Teatru 'Ariel Vâlcea Fest' va aduce pe scenă nume de excepție: Maia Morgenstern, Marius Bodochi, Claudiu Bleonţ sau Anca Sigartău

captura YouTube
Maia Morgenstern

Nume sonore din lumea teatrului, precum Maia Morgenstern, Marius Bodochi, Claudiu Bleonţ sau Anca Sigartău se numără printre invitaţii de marcă al celei de-a IX-a ediţii a festivalului de teatru "Ariel Vâlcea Fest", care se va desfăşura între 27 şi 30 iulie în Râmnic.

Organizatorii, Teatrul Ariel, aflat în subordinea Primăriei Râmnicu Vâlcea, au precizat că ediţia din acest an, una aniversară pentru că instituţia teatrală împlineşte 25 de ani de existenţă, are ca temă varietatea, pe parcursul celor patru zile, în municipiu urmând să aibă loc o serie de producţii teatrale pentru toate gusturile şi vârstele, conform Agerpres.

"Este un eveniment vibrant şi captivant care celebrează arta teatrală într-o manieră interactivă şi diversă şi, totodată, un loc unde pasionaţii de teatru, artiştii şi comunitatea se întâlnesc pentru a se bucura de atmosfera minunată a teatrului. Evenimentele din cadrul Ariel Vâlcea Fest se desfăşoară în mai multe săli de spectacole din Râmnicu Vâlcea, dar şi în aer liber, oferind publicului şi reprezentaţii cu acces gratuit. Programul include evenimente pentru toate vârstele, inclusiv spectacole dedicate copiilor şi aduce în Râmnicu Vâlcea nume sonore din lumea teatrului, precum Maia Morgenstern, Marius Bodochi, Claudiu Bleonţ, Anca Sigartău şi mulţi alţii", au transmis organizatorii.

Printre participanţi se numără Teatrul Biuro Podrozy din Polonia, Teatrul "George Ciprian" din Buzău, UNATC Bucureşti, Ateneul Naţional Iaşi, Teatrul pentru Copii şi Tineret "Vasilache" din Botoşani şi Teatrul Bulandra Bucureşti.

Deschiderea oficială a festivalului va avea loc joi, 27 iulie, începând cu ora 17:30, în Scuarul Mircea cel Bătrân, printr-o animaţie stradală cu participarea Companiilor Culturale "Teatrul pe Roţi", "Check Street Art" şi Compania de Teatru "Animis", după care, începând cu ora 18:30, iubitorii de teatru se vor putea întâlni cu Maia Morgenstern în spectacolul "Elixir" de Eric-Emmanel Schmitt, în regia lui Marcel Ţop, care se va juca pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Râmnicu Vâlcea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.