Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fiica cea mare a lui Arnold Schwarzenegger se va căsători cu actorul Chris Pratt

FlickSided
arnold schwarzenegger

Actorul american Chris Pratt, celebru pentru rolul din franciza "Gardienii galaxiei", și fiica cea mare a lui Arnold Schwarzenegger, scriitoarea Katherine Schwarzenegger, s-au logodit, potrivit People.

Actorul în vârstă de 39 de ani și scriitoarea în vârstă de 29 de ani au o relație din iunie anul trecut, conform mediafax

Pratt este cel care a anunțat, pe contul său de pe rețeaua de socializare online Instagram, că iubita sa i-a acceptat cererea în căsătorie. Acesta a publicat și o fotografie cu ei doi, surprinși în timp ce se sărută.

Katherine Schwarzenegger este fiica cea mare a actorului Arnold Schwarzenegger și a jurnalistei Maria Shriver. Este autoarea mai multor cărți motivaționale.

Chris Pratt a mai fost căsătorit cu actrița Anna Faris, de care s-a despărțit în 2017, după o căsnicie care a durat aproape nouă ani. Cei doi au împreună un fiu în vârstă de cinci ani.

Pratt a devenit cunoscut graţie unor roluri din televiziune, remarcându-se în serialele "O nouă viaţă/ Everwood" şi "Parks and Recreation". A făcut trecerea spre cinematografie cu roluri secundare în numeroase filme cu succes la public, precum "Wanted", "Războiul mireselor/ Bride Wars", "Moneyball: Arta de a învinge/ Moneyball", "Care-i numărul tău?/ What's Your Number?", "Misiunea: 00.30 A.M. / Zero Dark Thirty", "Filmul 43: Scandalos / Movie 43" şi "Ea/ Her", înainte de a deveni un veritabil star internaţional, în 2014, cu rolurile interpretate în superproducţiile "Marea aventură Lego/ The Lego Movie", "Gardienii galaxiei/ Guardians of the Galaxy" și "Jurassic Park".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.