Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fiica lui Michael Jackson s-a internat într-un centru de psihiatrie

infomusic.ro
michael jackson

Paris Jackson, fiica regretatului artist Michael Jackson, s-a internat într-un centru de psihiatrie, pentru a-și rezolva niște probleme legate de sănătatea ei emoțională și a-și face "un plan wellness", potrivit contactmusic.com, scrie Mediafax.

"Și-a dat seama că are nevoie de timp să se realinieze și să-și stabilescă prioritățile în ceea ce privește sănătatea fizică și emoțională", a spus o sursă apropiată tinerei în vârstă de 20 de ani.

Paris a vorbit de mai multe ori anterior despre lupta sa cu depresia, una dintre cauzele acestei tulburări fiind timpul petrecut cu "multe persoane mai în vârstă care făceau lucruri nebunești".

Citește și: Lovitură puternică pentru McDonald's - a pierdut exclusivitatea asupra mărcii Big Mac în Uniunea Europeană

"Am făcut multe lucruri pe care copiii cu vârste de 13, 14, 15 ani nu trebuie să le facă. Am încercat să cresc prea repede și nu am fost o persoană drăguță. Am fost nebună. Nebună la propriu. Am suferit de anxietate ca adolescentă. Și m-am luptat cu anxietatea și depresia fără niciun ajutor", a explicat Paris Hilton.

Paris-Michael Katherine Jackson, născută pe 3 aprilie 1998, este actriță și model. Este cel de-al doilea copil și singura fiică a lui Michael Jackson - decedat în iunie 2009, la vârsta de 50 de ani - și a lui Debbie Rowe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.