Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fiica și ginerele lui Gabriel Oprea au plagiat mai multe articole științifice

plagiat

Fiica și ginerele lui Gabriel Oprea au plagiat o serie de articole științifice, ca parte din programul acestora de studii doctorale, scrie jurnalista Emilia Șercan pentru PressOne.

Cei doi soți, Ana Maria și Alexandru Marius Tudor, au devenit doctori în Studii de securitate și intelligence la Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul”, unde și Gabriel Oprea a fost profesor și conducător de doctorate până în luna decembrie a anului trecut. Aceștia și-au susținut public lucrările de doctorat în aceeași zi, mai precis în data de 27 octombrie 2015, la doar o săptămână distanță de la accidentul mortal al polițistului Bogdan Gigină.

Parcursului identic al celor doi soți li se adaugă și același conducător de doctorat, în persoana lui Gheorghe Toma. De asemenea, cei doi au beneficiat și de burse oferite de Universitatea „Titu Maiorescu”. Drumul identic al celor doi transcende educația, aceștia fiind și colegi de muncă la Autoritatea de Supraveghere Financiară.

„Aparent, cei doi soți și-au luat în serios atribuțiile de doctoranzi. În perioada studiilor doctorale, ei au publicat o serie de articole în diverse volume, majoritatea tipărite de Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir. Patru dintre articolele semnate de soții Tudor împreună sau separat sunt plagiate integral sau parțial”, notează PressOne.

Pentru a citi întreaga dezvăluire despre activitatea de doctoranzi a soților Tudor, intrați aici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.