Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Filmul 'Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile', în care și-a făcut debutul James Hetfield, va avea pemiera mondială la Festivalul Sundance

Phoenix
cinema

Filmul "Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile", o biografie a ucigașului în serie american Ted Bundy, în care a debutat ca actor muzicianul James Hetfield, solistul trupei de rock Metallica, va avea premiera la ediția de anul acesta a Festivalului Sundance, potrivit The Independent, potrivit mediafax.

Citește și: Important! Toți clienții RCS&RDS sunt vizați! Ce modificări vor apărea de azi, 10 ianuarie

Filmul va avea premiera mondială pe 26 ianuarie, la ediția de anul acesta a Festivalului Sundance, care va avea loc în perioada 24 ianuarie - 3 februarie, în Park City din Utah (SUA).

Muzicianul în vârstă de 55 de ani joacă în acest film primul său rol dramatic, al ofițerului Bob Hayward, cel care l-a arestat pe celebrul criminal în serie în 1975, când l-a tras pe dreapta și a descoperit în automobilul acestuia niște unelte folosite la un jaf, dar a suspectat că are de-a face cu autorul unor infracțiuni mai grave.

Regizorul filmului, Joe Berlinger - care a mai folosit muzica formației Metallica în documentarele din seria "Paradise Lost" și a coregizat documentarul despre trupă "Some Kind of Monster" (2004) -, s-a arătat, anul trecut, încântat de faptul că Hetfield face parte din distribuție.

Actorul Zac Efron va interpreta rolul ucigașului, iar în film mai apare starul serialului "Big Bang Theory" Jim Parsons, care îl va juca pe Larry Simpson, procurorul care s-a ocupat de procesul lui Bundy, din 1979. Lor li se alătură actorii Lily Collins, Kaya Scodelario, John Malkovich, Angela Sarafyan și Grace Victoria Cox.

Ted Bundy a violat și ucis mai multe tinere, crimele în serie care au fost săvârșite în anii 1970 șocând America. Bundy a decis să fie propriul său avocat, iar procesul lui a fost difuzat la televiziunea națională.

James Hetfield este solistul Metallica, una dintre cele mai apreciate formaţii rock din istorie, înfiinţată în 1981. De-a lungul carierei, trupa a lansat zece albume de studio și patru albume live şi a vândut peste 125 de milioane de discuri în toată lumea, fiind recompensată cu nouă premii Grammy.

Metallica va susține anul acesta un concert și în București, pe 14 august, în cadrul Worldwired Tour.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.