Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Filmul Gran Turismo, cu Orlando Bloom, David Harbour, Archie Madekwe, a debutat pe primul loc la box office-ul românesc de weekend

imdb.com
Orlando Bloom

Filmul de acţiune „Gran Turismo”, regizat de Neill Blomkamp, cu Orlando Bloom, David Harbour, Archie Madekwe în rolurile principale, a debutat pe primul loc la box office-ul românesc de weekend, după ce a fost văzut în cinematografe de 20.015 spectatori şi a avut încasări de 593.557 de lei, potrivit news.ro.

Aceasta este povestea lui Jann Mardenborough, un tânăr care are şansa să-şi împlinească un vis ce părea de neatins. Pasionat până la obsesie de jocul video „Gran Turismo”, Jann câştigă o serie de competiţii organizate de Nissan, iar asta îl pune la volanul unei maşini de curse reale şi îi dă şansa să participe la curse oficiale. Film este bazat pe o poveste reală.

„Barbie”, de Greta Gerwig, cu Margot Robbie în rolul principal, a urcat un loc, până pe doi, în al patrulea weekend de la premieră, având încasări de 582.329 de lei. Filmul a generat venituri de 2,5 milioane de dolari în clasamentul românesc, potrivit datelor cinemagia.ro.

Pe trei a coborât „Oppenheimer”. Regizat de Christopher Nolan, filmul cu Cillian Murphy, Florence Pugh, Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr. în distribuţie a strâns 20.070 de spectatori în săli şi 573.249 de lei în al patrulea weekend de la lansare.

Filmul de acţiune „Meg 2: Confruntare în adâncuri”, cu Jason Statham, Sienna Guillory, Cliff Curtis, Skyler Samuels, Jing Wu în rolurile principale, a coborât un loc, până pe patru, în al doilea weekend de la premieră. Pelicula a adus în săli 15.939 de spectatori şi încasări de 451.029 de lei.

Două debuturi în top: animaţia „Ţestoasele Ninja: Haosul mutanţilor” (325.997 de lei) şi filmul horror „Cobweb: Capcana pânzei de păianjen” (189.204 de lei).

Animaţia „Elementar” (cu încasări de 75.407 de lei), pe ultimul loc în top, spune povestea unei tinere pe nume Ember (Flamă), o fată dură, iute la minte şi înflăcărată, a cărei prietenie cu un tip distractiv, sentimental şi docil, pe nume Wade (Şuvoi), îi pune la îndoială convingerile despre lumea în care trăiesc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.