Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Filmul 'Madres paralelas', cu Penelope Cruz în distribuție, va fi proiectat în deschiderea Festivalului de Film de la Veneţia

www.oprahmag.com
Javier Bardem si Penelope Cruz

Pelicula ''Madres paralelas'', un film de Pedro Almodovar, cu Penelope Cruz, va fi proiectat în deschiderea celei de-a 78-a ediţii a Festivalului de Film de la Veneţia, care va avea loc în perioada 1-11 septembrie, au anunţat luni organizatorii, potrivit AFP.

Filmul, din distribuţia căruia mai fac parte Milena Smit, Israel Elejalde, Aitana Sánchez-Gijón, Julieta Serrano şi Rossy De Palma, va fi în competiţia pentru câştigarea prestigiosului trofeu Leul de Aur, care consacră cea mai valoroasă peliculă din festival, potrivit agerpres.ro.

''Veneţia a însemnat locul naşterii mele ca regizor, în 1983 (...) în secţiunea Mezzogiorno Mezzanotte. După 38 de ani, m-au invitat să deschid Mostra. Sunt cu adevărat recunoscător festivalului pentru această onoare şi sper să fiu la înălţime'', a reacţionat regizorul spaniol, citat într-un comunicat.

Directorul festivalului, Alberto Barbera, s-a bucurat la rândul său să întâmpine ''acest portret intens şi sensibil a două femei confruntate cu diferite întorsături de situaţie ale temei maternităţii, de la solidaritate feminină, la sexualitatea trăită în plină libertate şi fără ipocrizie''.

Pedro Almodovar, în vârstă de 71 de ani, a fost recompensat în 2019 cu Leul de Aur onorific pentru ansamblul carierei sale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.