Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Filmul 'Teambuilding' a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

Action News Now
Box office

Filmul românesc „Teambuilding”, regizat de Matei Dima, Cosmin Nedelcu, Alex Coteţ, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend cu venituri de 4.914.907 de lei, informează News.ro.

Din distribuţie fac parte: Şerban Pavlu, Matei Dima, Anca Dinicu, Cosmin Nedelcu, Nicu Banea, Vlad Ianus, Ionuţ Rusu, Anca Munteanu.

Filmul a fost văzut în cinematografe de 196.115 de spectatori.

Emil (Matei Dima) lucrează prea mult. Asta îi reproşează superiorii săi din corporaţia PLM Global. Astfel, pentru a-i mai tempera energia, domnul Oprea (Şerban Pavlu) îl promovează „pe orizontală” şi îl face team-leader în departamentul de call center - ingraţii corporaţiei, unde liderul neoficial este morocănosul Horia (Micutzu). Emil nici nu apucă bine să se integreze, că domnul Oprea vine cu o nouă propunere: să restructureze tot departamentul de call center şi să-i înlocuiască cu inteligenţă artificială. Emil îi propune un pariu: dacă îi aduce Cupa Veseliei, cupa din teambuildingul anual care nu a fost niciodată câştigată de bucureşteni, veşnic victorioşi fiind ardelenii, Oprea va păstra departamentul. Dacă nu, îi dă afară pe toţi. Astfel, Emil, împreună cu colegii săi, Lorena (Anca Dinicu), Horia (Micutzu), Onel (Nicu Banea), Dorina (Anca Munteanu) şi Şerbănel (Vlad Ianuş), pleacă la munte în primul lor teambuilding unde se vor bate pentru Cupa Veseliei cu echipele PLM Global din Ardeal, Moldova şi Oltenia.

„Avatar”, relansat, a coborât pe doi, în al doilea weekend de la lansare, cu încasări de 364.973 de lei.

Pe locul trei, a coborât „Bilet pentru paradis”, cu Julia Roberts şi George Clooney. Filmul a fost văzut de 11.648 de spectatori şi a adunat 295.880 de lei.

„Smile/ Zâmbeşte”, filmul horror în regia lui Parker Finn, a debutat pe locul patru. Producţia, cu Jessie T. Usher, Kyle Gallner, Rob Morgan, Kal Penn, Caitlin Stasey, Sosie Bacon, a adunat în săli 11.006 spectatori şi a generat venituri de 263.555 de lei.

Animaţia „Elfii cofetari” s-a menţinut pe locul cinci în clasament, generând 160.100 de lei.

Un alt debut în top este „Dna. Harris cucereşte Parisul”, în regia lui Anthony Fabian, cu Isabelle Huppert, Lesley Manville, Lambert Wilson, Jason Isaacs în rolurile principale. Filmul a fost văzut în sălile de cinema de 3.978 de spectatori, cu încasări de 91.969 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.