Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Finantari pentru Romanii de Pretutindeni!

 

content-image

 

Noul ghid de finanțare MRP: simplu și eficient

Unul dintre obiectivele majore ale Ministerului pentru Românii de Pretutindeni este păstrarea si afirmarea identității etnice, culturale, lingvistice și religioase a romanilor aflați în afara granițelor.

Astfel, MRP își ia rolul in serios si anul acesta sprijinind activitatea romanilor prin acordarea de finanțări nerambursabile.

Noul ghid al aplicatului din 2018 vine cu îmbunătățiri fata de cel din 2017, fiind mult mai bine structurat,  simplificând procesul de acordare a finanțărilor nerambursabile. Cea mai mare noutate  o constituie introducerea acordării de granturi pentru proiectele și acțiunile derulate în vederea sprijinirii romanilor din afara granițelor, cu avans de pana la 100%

Pe lângă programele de finanțare “Cultura-C-tin Brâncuși”, “Mass-media - Mihai Eminescu”, Educație - Nicolae Iorga”, “Spiritualitate și tradiție - Andrei Șaguna” si “Societatea civila Dimitrie Gusti” anul acesta este introdus si “Centenarul 2018” pentru păstrarea si promovarea ideii apartenentei la romanitate.

Pentru a putea fi eligibili, aplicanții trebuie sa fie reprezentanți ai unei asociații, fundații, unități de cult sau a oricărei alte organizații nonguvernamentale, persoana fizica sau juridica (de drept public sau privat) care folosește fonduri nerambursabile pentru a sprijinii românii de pretutindeni

Ministerul pentru Românii de Pretutindeni continua sa susțină românii din diaspora si da startul sesiunii de finanțare încurajând cât mai mulți oameni sa apeleze la programele sale.

http://www.mprp.gov.ro/web/noul-ghid-de-finantare-mrp-simplu-si-eficient/

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.