Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Finn Russell a fost desemnat cel mai bun jucător al anului 2023 în Scoţia

planetrugby.com
Finn Russell rugby

Mijlocaşul la deschidere Finn Russell a fost desemnat cel mai bun jucător al anului 2023 în Scoţia, a anunţat Federaţia de rugby din această ţară.

În vârstă de 31 de ani, Russell s-a transferat în vara trecută la echipa englez Bath Rugby, după ce a disputat peste 100 de meciuri sub culorile formaţiei franceze Racing 92 Paris.

El este unul dintre cei mai bine plătiţi jucători din rugbyul profesionist, având un salariu de un milion de lire sterline pe sezon la Bath, conform presei de specialitate.

Finn Russell a disputat în 2023 zece meciuri şi a înscris un eseu în tricoul selecţionatei Scoţiei, cu care a participat la Cupa Mondială din Franţa.

Scoţia a fost eliminată în faza grupelor la Mondialul de anul trecut, după două ce a fost învinsă de Irlanda şi Africa de Sud, echipă care şi-a păstrat titlul de campioană a lumii.

Russell a fost titular în meciurile cu Irlanda (14-36) şi Africa de Sud (3-18), precum şi în victoria cu Tonga (45-17), în care a reuşit cinci transformări, dar a fost menajat la partida cu România, câştigată cu 84-0 de scoţieni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.