Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Firea vine cu o IPOTEZĂ NEAȘTEPTATĂ - PSD va fi preferatul lui Klaus Iohannis pentru guvernarea României, după alegerile parlamentare

Romania TV
Gabriela Firea

Gabrilea Firea a declarat, duminică seară, la România TV că în opinia sa, formată pe baza discuțiilor cu președintele Klaus Iohannis, acesta ar putea alege PSD pentru guvernarea României după alegerile parlamentare.

Întrebată „ce face președintele? ce va decide? va bloca găștile REZIST? va băga PSD la guvernare?”, Firea a oferit mai multe explicații.

„Din partea delegației noastre președintele a recunoscut că am câștigat alegerile. În spatele ușilor închise a făcut ceea ce era normal.

A recunoscut câștigarea alegerilor. Saptamana viitoare, dincolo de aceste negocieri ce seamănă cu o bătaie pe ciolan a partidelor politice, el ar trebuie să recunoască voturile românilor și să introducă la guvernare partidul nostru cu programul de guvernare si cu propunerile de miniștri.

Citește și: Fostul militar britanic Lishman INTRĂ iar sub TUNUL DIICOT, după dosarul Ayahuasca - Este anchetat într-un nou dosar pentru evaziune și spălare de bani

Timpul nu e pierdut pentru recunoașterea realității și sa vina recunoașterea domnului președinte. Țara e îmntr=o criză profundă, într=o criza de sanatate și se prăbușește.

Nu cred că domnul Vlad Voiculescu, cu cunoștințe în domeniul afacerilor din sănătate, va fi ales de domnul președinte la acest moment în această stază. Pentru ce? Ca să privatizeze sănătatea?

S-ar putea să asistăm la o întoarcere la 180 de grade a scenei politice actuale. Domnul Orban e în stare să îngroape România, să înfunde chiar și PNL-ul pentru a prinde o funcție.

A dat pe mâna USR foarte multe ministere, ministere grele, de siguranță națională”, a declarat Firea la postul de televiziune citat.

Întrebată despre cum vede noile figuri din Parlament Firea a declarat:

”Vreau să transmit românilor, bucureștenilor că nu îi vom abandona. Le vom apăra drepturile și votul din 6 decembrie.

Nu e normal să fie călcat în picioare votul alegerilor, ca și cum nu au fost alegeri.

Notați acum, această coaliție, această formulă, nu va rezista nici câteva luni. Ei au pretenția să aibă jumătate din Parlamentul României, prefecți, oameni în funcții. Asta au vrut românii? Asta au votat? Eu nu cred iar rezultatul se vede în cifre.

În afară de incitări, amenințări, proteste fără mesaje pentru români, eu nu am văzut altceva la ei. Au semănat sămânță de scandal și de incitare la violență și ură.

Eu încă sper că Dumnezeu va face o minune și nu va lăsa aceste personaje să intre la guvernare”, a spus aceasta

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.