Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fiul patronului Cris-Tim, arestat preventiv - DIICOT l-a prins cu trafic de droguri de mare risc

DIICOT

Vlad-Cristian Timiș, fiul patronului Cris-Tim, cel mai mare producător de mezeluri din România, a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri de mare risc. Acesta a fost depistat de DIICOT în urma unui flagrant.

Fiul lui Radu Timiș a fost arestat preventiv marți seara, 14 septembrie, de Tribunalul Dolj, pentru o perioadă de 30 de zile, alături de un alt inculpat. Cei doi au contestat măsura preventivă.

Solutia pe scurt:În temeiul art.226 din C.pr.pen. art.223 alin.2 din Codul de procedură penală rap. la art.202 alin. 1, 3 şi 4 lit. e din C.pr.pen. admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie- Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism-Serviciul Teritorial Craiova. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Timi? Vlad-Cristian pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 14 septembrie 2021 şi până la data de 13 octombrie 2021, inclusiv. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Stoian Daniel-Florin pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 14 septembrie 2021 şi până la data de 13 octombrie 2021, inclusiv. Cheltuielile judiciare avansate de către stat rămân în sarcina acestuia. În temeiul art.275 alin.6 C.p.p. cheltuielile privind avocaţii din oficiu rămân în sarcina statului Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la pronunţare pentru cei prezen?i ?i de la comunicare pentru cei lipsă. Pronunţată în camera de consiliu, azi 14.09.2021, ora 20.35.

Fiul lui Radu Timiș este acuzat de DIICOT de trafic de droguri de mare risc. Inițial a fost prins un tânăr de 21 de ani în timp ce vindea cocaină în Cornu, Prahova. Ulterior a fost prins în flagrant Vlad Timiș, în vârstă de 22 de ani, când intenționa să ridice banii de pe urma vânzării cocainei de la primul tânăr. La momentul flagrantului a fost și testat, fiind depistat drogat cu cocaină.

Potrivit art. 2 din Legea nr. 143/2000 privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri, „(1) Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, oferirea, punerea în vânzare, vânzarea, distribuirea, livrarea cu orice titlu, trimiterea, transportul, procurarea, cumpărarea, deținerea ori alte operațiuni privind circulația drogurilor de risc, fără drept, se pedepsesc cu închisoare de la 3 la 15 ani și interzicerea unor drepturi. (2) Dacă faptele prevăzute la alin. (1) au ca obiect droguri de mare risc, pedeapsa este închisoarea de la 10 la 20 de ani și interzicerea unor drepturi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.