Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florentin Pandele a creat un oraş. Şi poate mai mult!

După ce ai stat 16 ani în fotoliul de primar, nu cred că sunt mulţi cei care pot spune că nu ştii cum se mănâncă meseria de manager edilitar. Cred că, fie şi numai pentru aceşti 16 ani, merită ca Florentin Pandele să fie lăsat să arate ce poate în continuare. Până acum, el a creat un oraş dintr-o comună, un pol de afaceri cu o dinamică economică ce nu se regăseşte nicăieri în ţară.

Am lucrat şi eu cu Florentin Pandele, am fost consilier local, şi cred că dânsul a ajuns exact în punctul în care poate da mult mai mult ilfovenilor. În timp ce alţii vin numai cu acuze, Pandele nu trebuie decât să arate ce a făcut până acum. Fapte, nu vorbe, vorba lui Iohannis... Inamicii lui politici fac valuri, dar nici unul nu a reuşit să contracareze perspectiva lui pentru Voluntari, marele aliat al Bucureştiului. Adevărul este că e aproape imposibil. Un plan mai profesionist ca al lui Florentin Pandele este greu de conceput pentru politrucii de azi!

Înainte de toate, aş vrea să vorbesc un pic despre gestul dlui Pandele de a nu candida din partea PSD pentru a se rupe din punct de vedere politic de candidatura soţiei sale, senatorul Gabriela Firea. Nu puţini îşi pot permite să renunţe la sprijinul celui mai important partid din România. El a făcut-o pentru că ştie că majoritatea alegătorilor este alături de el. Oamenii au încredere în ceea ce văd, în progresul vădit din Voluntari. Probabil este singurul primar care îmbină două calităţi esenţiale: corectitudine şi dedicaţia totală asupra planurilor propuse. Aş mai adauga şi ceva tenacitate şi multă pricepere.

Şi nouă, românilor, ce ne trebuie? Exact aceleaşi lucruri care dau siguranţa unui loc pe care să îl putem numi cu mândrie acasă.

Pandele a reuşit, Pandele va continua! Eu cred în Florentin Pandele şi în cuvântul său de onoare.

Voluntari are nevoie de Pandele, ca să termine ce a început!

Noi avem nevoie de Pandele ca să facă exact ce ştie mai bine.

Veniţi la vot, există doar o opţiune raţională: PP

Pandele Primar!

Deputat de Ilfov Ninel PEIA

www.ninelpeia.ro

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.