Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florentin Pandele și Bogdan Chirieac, scandal de zile mari, în direct la Antena 3: finanțezi Newsweek vs Iei bani din contracte publice

adevarul.ro
pandele florentin

Primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele, a avut un schimb extrem de acid de replici cu jurnalistul Bogdan Chirieac, în direct la Antena 3. Cei doi s-au acuzat reciproc că fac afaceri cu bani necurați, iar primarul l-a acuzat că primește bani de la tabăra Dăncilă pentru a o denigra pe Gabriela Firea.

Citește și: Liderul USR, declarație care naște controverse: Aș vota o lege pentru căsătoria între persoane de același sex

În timpul emisiunii, Bogdan Chirieac a spus că în ciuda investițiilor masive, în București traficul este sufocant, iar în spitale condițiile sunt insalubre.

La aceste acuzații, Florentin Pandele a cerut să intre în direct să-i dea replica lui Chirieac.

Iată dialogul dintre cei doi:

Florentin Pandele: Vreau să-l anunț pe domnul Chirieac, care acum încearcă să promoveze mesajele unei anumite tabere din PSD, vreau să îi spun că Gabi Firea nu este în nicio tabără din PSD. Gabi Firea este un simplu membru al PSD. Chiar astăzi, mergând spre clinică, am întrebat-o de ce nu intră într-o tabără, că oricum presa o tot dă în tabăra domnului Paul Stănescu. Ea mi-a spus că este simplu membru al PSD

Este deranjant că domnul Chirieac și alți colegi de-ai lui încearcă să o submineze pe Gabi Firea. Poate ar fi bine ca lumea să știe sumele uriașe de bani și contractele pe care le primește domnul Chirieac.

Bogdan Chirieac: Nu înțeleg declarația mai multe decât controversată a domnului Pandele și chiar îl invit să publice aceste contracte, dar să publice și fondurile oferite revistei Newsweek, poate chiar în respectiva revistă.

Florentin Pandele: Sunteți foarte prost informat, nu am nicio revistă. Voi publica în presă sumele și contractele pe care primiți.

Bogdan Chirieac: Vă rog să le publicați și să publicați toate contractele cu terenuri din Voluntari.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.