Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Andone, atacantul echipei Galatasaray: 'Nu mi-am terminat treaba aici. Ce e mai bun urmează să vină'

Florin Andone, atacantul echipei Galatasaray, le-a transmis un mesaj fanilor formației din Turcia după accidentarea suferită, spunându-le acestora că încearcă să se recupereze cât mai rapid, iar "ce e mai bun urmează să vină", anunță MEDIAFAX.

"Salutare, fani ai lui Galatasaray! Îmi pare foarte rău pentru situația în care sunt acum. Am fost foarte dornic să dau totul pe teren pentru această echipă uriașă, însă uneori se pot întâmpla astfel de lucruri în fotbal și nu le poți controla. Voi da totul să am parte de o recuperare bună și să fiu în formă cât mai curând. Nu mi-am terminat treaba aici, ce e mai bun urmează să vină", a scris Florin Andone, marți, pe contul său de Instagram.

Vezi si: Lot important PSD, decapitat în Guvern: nume sonore zboară din Palatul Victoria .

Andone a fost iniţial convocat de selecţionerul Cosmin Contra pentru meciurile cu Suedia şi Spania, din preliminariile EURO 2020, însă acesta a suferit o accidentare la echipa de club, sâmbătă, contra lui Gazişehir Gaziantep. Atacantul a părăsit terenul după 10 minute, iar diagnosticul primit de român este, potrivit FRF, leziune parţială a ligamentului colateral intern de la genunchiul drept. Perioada de recuperare este estimată la două luni - două luni și jumătate.

În actuala campanie de calificare, cea pentru Campionatul European din 2020, Florin Andone a fost folosit în patru jocuri şi a înscris un gol, contra Spaniei, la Bucureşti, scor 1-2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.