Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu a angajat în Guvern un fost bancher important: îl va consilia pe Dan Barna

spion structuri servicii

Aurelian Mihăilescu a fost numit în funcţia de consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al viceprim-ministrului Dan Barna, printr-o decizie a premierului Florin Cîţu, arată Agerpres. Decizia a fost publicată luni în Monitorul Oficial.

Aurelian Mihăilescu şi-a început cariera în sistemul bancar la vârsta de doar 20 de ani la Raiffeisen, fiind din 1997 şi până în 2012 head of trading, iar din ianuarie 2012 şi până în aprilie 2021 director executiv pieţe de capital - tranzacţionare şi vânzare. Mihăilescu a plecat de la bancă în 2021, arată ZF. Este absolvent al Universităţii Dimitire Cantemir din Bucureşti, fiind considerat de cei din sistemul financiar drept unul dintre cei experimentaţi bancheri ai Raiffeisen.

„Motivul plecării este cât se poate de personal: vreau să fac o schimbare. În acest moment am plecat într-o pauză, zic eu binemeritată după 24 de ani. O să încerc să-mi păstrez experienţa şi expertiza acumulată de-a lungul acestor ani însă vreau să îmi aduc contribuţia într-o altă direcţie. M-am despărţit de Raiffeisen pe măsura parcursului pe care l-am avut împreună şi a contribuţiei pe care banca şi fiecare dintre colegi l-au avut în dezvoltarea mea, adică în condiţii foarte bune. Simt că pot să fac o schimbare şi îmi trebuia un moment de pauză“, a spus Aurelian Mihăilescu pentru ZF.

Citește și: EXCLUSIV Angajații de lux ai României: peste 50 de bugetari au salarii care depășesc 50.000 de lei pe lună .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.