Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu bate cu pumnul în masă după Raportul din SUA: 'Traficul de persoane şi exploatarea trebuie combătute în România'

Inquam Photos / Octav Ganea
Florin Citu

Traficul de persoane şi exploatarea trebuie combătute în România, fiind nevoie de un efort integrat din partea tuturor instituţiilor, pentru a ne asigura că nicio persoană vulnerabilă nu mai devine victimă, afirmă premierul Florin Cîţu, după ce Raportul Departamentului de Stat american privind Traficul de persoane pe 2021 a menţinut România pe lsta de supraveghere de nivel 2.

”Problema traficului de persoane este o prioritate pentru Guvern. Avem soluţii pe care le vom urmări şi coordona integrat de la nivelul Cancelariei. Mă voi asigura că sincopele existente sunt rezolvate în cel mai scurt timp şi eficient mod. Vreau să le transmit tuturor românilor, dar şi specialiştilor, că nicio suspiciune de exploatare nu trebuie ignorată şi trebuie tratată cu maximă seriozitate. Traficul de persoane şi exploatarea trebuie combătute în România. Este nevoie de un efort integrat din partea tuturor instituţiilor. Trebuie să ne asigurăm că nicio persoană vulnerabilă nu mai devine victimă”, afirmă prim-ministrul, ca reacţie la Raportul privind Traficul de Persoane pe anul 2021 lansat joi de Departamentul de Stat al SUA.
Conform lui Cîţu, după eforturile Guvernului de anul precedent, alături de societatea civilă, România rămâne pe Tier 2 Watch List, adică se menţine pe lista de supraveghere la nivel 2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.