Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîţu dă noi detalii despre 'spionul rus': 'Ştiţi foarte bine, toată lumea ştie cine este, nu are sens... că nu mai e senator'

gov.ro
Florin Cîțu

Premierul Florin Cîţu i-a felicitat, sâmbătă, la conferinţa de alegeri a PNL Tulcea, pe liberalii din acest judeţ, pe motiv că au "salvat România de un spion rus", primul ministru făcând referire la un fost senator de Tulcea. El a refuzat să îi spună numele: "Ştiţi foarte bine, toată lumea ştie cine este, nu are sens... că nu mai e senator. Şi care spera să fie senator". Cel despre care a vorbit Cîțu este Eugen Teodorovici, fostul ministru de Finanțe de la PSD.

Întrebat de către jurnalişti la cine s-a referit atunci când a făcut afirmaţiile privind faptul că PNL Tulcea a "scăpat" România de un spion rus, primul ministru a refuzat să spună numele fostului senator.

"Era cu ghilimele. Nu... e vorba despre... senatorul de Tulcea... şi chiar a scăpat nu Parlamentul României, votul tulcenilor a scăpat de ceea ce putea să facă senatorul de Tulcea în Parlamentul României (...) România... Ştiţi foarte bine, toată lumea ştie cine este, nu are sens... că nu mai e senator. Şi care spera să fie senator”, a afirmat Florin Cîţu.

"Trebuie să vă felicit pentru ceva special: dumneavoastră aţi salvat România. Aţi scos din Parlamentul României un om care făcea foarte, foarte mult rău, senator de Tulcea şi l-aţi redat sectorului privat. Acolo va face rău poate, dar unei singure companii, poate propriii bani şi-i va pierde. Dar felicitări, aţi salvat România de un spion rus şi vă felicit şi pentru asta”, le-a spus Florin Cîţu delegaţilor la conferinţa de alegeri a PNL Tulcea, care are loc sâmbătă.

Premierul nu a pronunţat numele fostului parlamentar despre care susţine că ar fi spion rus.

Citește și: VIDEO Florin Cîţu, la Tulcea: 'Aţi salvat România de un spion rus. Aţi scos din Parlamentul României un om care făcea foarte, foarte mult rău' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.