Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu pune presiune pe profesori să se vaccineze: 'E un semnal că trebuie să o facă!' - VIDEO

Guvernul Romaniei
Florin Cîțu

Premierul României, Florin Cîțu, a fost întrebat ce părere are despre faptul că peste 3.300 de elevi și preșcolari au fost confirmați cu Covid la 10 zile de la începerea noului an școlar. Cîțu arată că aceste date sunt un semnal de alarmă pentru profesori, care trebuie să se vaccineze. De precizat este faptul că vaccinarea nu este încă obligatorie în România, chiar dacă se discută în spațiul public despre diverse variante pentru a implementa o astfel de măsură.

„E un semnal pentru profesori că trebuie să se vaccineze. Valul patru depinde de noi.

Când un partid care spune că e proeuropean (n.r.: USR-PLUS)  se alătură unui partid extremist (n.r.: AUR)...  Azi românii nu mai știu ce să creadă. Dacă vrem să fim onești ar trebui să nu legitimăm niciodată mesajele extremiste. Dar atâta timp cât liderii spun că e ok, oamenii care se uită la dvs. ce să mai creadă?

Vocile credibile din societate sunt ocupate să susțină orice altceva. Eu nu văd aceste voci să susțină campania de vaccinare”, a spus Florin Cîțu, la Digi24.

Vezi și: USR-PLUS îl compară pe Florin Cîțu cu Liviu Dragnea: 'Guvernul zice că nu poți organiza o petrecere mai mare dar poți face congres cu 5000 de oameni?' .

Elevii din aproape 3.000 de clase fac cursuri online la doar 10 zile de la începerea noului an școlar. Conform raportărilor centralizate la nivel national de către Ministerul Educatiei, 3.362 de elevi, inclusiv preșcolari, sunt confirmați cu Covid-19. De asemenea, 1.192 de persoane din rândul angajaților din învățământ s-au infectat cu Covid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.