Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Florin Cîțu răspunde ATACULUI lui Ludovic Orban: 'M-a mâhnit. Aș fi vrut să aud ce a făcut mai mult pentru campania de vaccinare'

citu orban

Premierul Florin Cîțu a vorbit, marți seară, la Digi 24, despre declarația lui Ludovic Orban, care a criticat Guvernul și pe premier cu privire la țintele de vaccinare, spunând că cine l-a stabilit, trebuia să le urmărească.

"Dacă ne uităm la orașe, rata de vaccinare este de 50 la sută. Este ok rata de vaccinare de 30 la sută. Succesul unei măsuri se vede în ceea ce se întâmplă cu pandemia.

Am încredere că românii vor lua cea mai bună decizie pentru ei. Avem doze de vaccin, avem capacitatea de a vaccina, a spus Florin Cîțu.

"Acestea nu sunt ținte și obiective ale unei guvernări. M-a mâhnit declarația domnului Orban. Aș fi vrut să aud ce a făcut mai mult pentru campania de vaccinare, cât s-a impicat în campania de vaccinare

Din păcate, de când mi-am anunțat candidatura, să vadă telespectatorii declarațiile domnului orban cu privire la Guvern.

Nu mă aștept de la PSD, nu l-am văzut pe domnul Ciolacu să susțină vaccinarea. Mă așteptam de la președintele PNL să susțină campania de vaccinare.

Nu este o joacă politică, de aceea m-a mâhnit declarația domnului Orban. E ușor să critici, dar o face PSD-ul", a mai declarat Florin Cîțu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.