Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu și-a fixat un nou obiectiv: Nicio localitate cu incidență peste 3/1000 - VIDEO

Inquam Photos / George Calin
Raed Arafat Florin Citu

După ce a ratat ținta de 5 milioane de persoane vaccinate la 1 iunie, premierul Florin Cîțu a declarat luni la Digi24 că și-a fixat o nouă țintă legată de revenirea la normalitate.

„Am un nou obiectiv. Vreau sa patram Romania sub 3 la mie”, a zis premierul.

El s-a plans ca in mediul rural, primarii PSD nu depun efort pentru vaccinarea populatiei. „Acolo unde sunt primari PSD efortul e mai mic decat unde sunt primari PNL, nu inteleg, e vorba despre viata”, a declarat Citu.

Întrebat despre ținta ratată de 5 milioane de vaccinați la 1 iunie, premierul Florin Cîțu a spus că aceasta era, de fapt, o estimare.

Era o estimare, de fapt. Atunci am crezut noi că vom ajunge cu rezultatele numărul de pozitivări pe zi, persoane în ATI, decese etc, unde am ajuns, de fapt, acum două sau trei săptămâni. A fost totul mai repede decât ne-am așteptat noi și atunci am devansat totul. Campania de vaccinare rămâne în continuare un lucru important. Săptămâna trecută am lansat o campanie de videoclipuri (...). Este important să ne vaccinăm pentru că doar așa reușim să menținem ceea ce am câștigat până acum. Ceea ce ne spun experții: am reușit să avem această scădere puternică de persoane care au test pozitiv pentru că în orașele mari am depășit cam 30 - 35%, procent pe care noi îl calculasem pentru toată România”, a spus Cîțu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.