Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu vizează cifre spectaculoase: Ajungem la 100.000 de vaccinări pe zi. Vom ajunge la 10,4 milioane în septembrie

Inquam Photos / Octav Ganea
Florin Cîțu

Premierul Florin Cîțu susține că România va ajunge la 100.000 de vaccinări pe zi, iar în luna septembrie am putea ajunge la 10,4 milioane de oameni vaccinați.

Citește și: Premieră ISTORICĂ pentru SUA: Donald Trump a fost pus sub acuzare, fiind singurul președinte care o pățește de două ori într-un mandat

”Una este campania de mediatizare, alta este campania de vaccinare. În ceea ce privește campania de vaccinare suntem bine, în top 10 în Europa.

Campania de vaccinare merge bine. În ritmul ăsta vom ajunge la 100.000 de vaccinări pe zi. Suntem în top 10 în UE și stăm în acolo în fiecare zi. Nu mulți ar fi crezut asta despre România, dar uite că se poate. Am comandat încă 8 milioane de doze de vaccin.

În septembrie ar trebui să fie vaccinați 10,4 milioane de oameni în România, deci ar trebui să fim în grafic.”, a spus Florin Cîțu, la Rock FM.

Premierul a dat asigurări ca vaccinarea nu va fi obligatorie, însă va încerca să convingă cât mai multă lume să se vaccineze.

Florin Cîțu a anunțat că se va vaccina, sâmbătă, cu un vaccin de la Pfizer.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.