Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Iordache face precizări despre DEZVĂLUIRILE lui Sebastian Ghiță

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Sebastian Ghiță

Ministrul Florin Iordache a declarat marţi că presiunile media sau presiunile de orice altă natură nu ajută sistemul de justiţie.

"Fără îndoială nu. Sistemul de justiţie trebuie să funcţioneze şi presiunile media sau presiunile de orice altă natură nu ajută sistemul de justiţie, pentru că, repet, avem nevoie de întărirea sistemului de justiţie şi avem nevoie de o justiţie competentă şi coerentă", a afirmat Florin Iordache, întrebat dacă sunt "sănătoase pentru sistem" dezvăluirile pe care le face fostul deputat Sebastian Ghiţă.

Citește și: Vine marea amnistie fiscala!

Cu privire la legea răspunderii magistraţilor, el a menţionat că a decis înfiinţarea Comisiei interparlamentare pentru a modifica legislaţia, existând în acest moment legi care produc confuzie.

"Din grabă, din neştiinţă, din eroare, legile emise de Guvern, fie că au fost aprobate apoi în Parlament, am constatat cu toţii, şi acesta este un semnal care trebuie să dea de gândit, că avem legi contradictorii, legi care produc confuzie în societate şi rolul nostru este acela de a modifica legile şi a le face cât mai clare şi mai coerente", a arătat Iordache.

Citește și: Tinerii fac SEX după doar 10 mesaje / STUDIU

Ministrul Justiţiei, Florin Iordache, a discutat marţi cu reprezentanţii asociaţiilor profesionale ale magistraţilor, sindicatelor grefierilor şi Uniunii Naţionale a Executorilor Judecătoreşti. Tot marţi, el avea programată o întâlnire cu preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Cristina Tarcea, însă întrevederea a fost amânată pentru o dată care va fi stabilită ulterior.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.