Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Prunea, despre România-Norvegia: 'Nu cred că ne încurcăm. Am încredere că vom câștiga'

Digisport.ro
florin prunea

Fostul internațional român Florin Prunea, în prezent director general la Dinamo București, a declarat că este încrezător în șansele naționalei României la partida cu Norvegia, din preliminariile EURO 2020, care va avea loc marți, de la ora 21:45, pe Arena Națională, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Victor Ciutacu, reacție dură după dezvăluirile Rise Project despre Dan Barna: E evident că liderii USR se bucură de protecție la nivel înalt

Prunea crede că jucătorii naționalei trebuie să fie optimiști și să nu se gândească sub nicio formă la înfrângere.

”E ca și o finală. Pentru ambele echipe, nu numai pentru noi. Nu cred că ne încurcăm diseară, eu am încredere că vom câștiga. Nu trebuie să ne gândim deloc că vom pierde această partidă”, a spus Prunea, pentru ProSport.

De asemenea, fostul portar a vorbit și despre Dan Nistor, jucătorul lui Dinamo care este convocat la echipa națională. Acesta nu evoluat deloc în meciul cu Insulele Feroe, de sâmbătă, scor 3-0 pentru tricolori, însă Prunea crede că mijlocașul se va descurca cu brio în cazul în care Cosmin Contra va apela la acesta în partida cu Norvegia.

Citește și: E oficial! Vârsta de pensionare se va schimba- Cine sunt cei vizați

”Nu știu, aici este numai și numai problema selecționerului (n.r. – dacă va juca sau nu). Este un jucător într-o formă foarte bună, și dacă selecționerul apelează la el, sunt convins că va face o partidă foarte bună”, a mai spus Prunea.

Meciul dintre România şi Norvegia, din runda a opta a grupei F de calificare la Campionatul European din 2020, este programat marţi, de la ora 21:45. Pe Arena Naţională sunt aşteptaţi peste 30.000 de copii şi însoţitori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.