Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Prunea: Nu vreau să-l jignesc pe Rădoi, dar FRF a luat antrenorul cel mai la îndemână

Digisport.ro
florin prunea

Numirea lui Mirel Rădoi în funcția de selecționer al României nu este văzută cu ochi buni de toți oamenii de fotbal. Florin Prunea, managerul general al echipei Dinamo, crede că Federația Română de Fotbal putea face eforturi mai mari și să numească un antrenor cu mai multă experiență.

Deși mulți apreciază faptul că Mirel Rădoi a fost o alegere potrivită pentru postul de selecționer, Prunea crede că decizia FRF a fost luată pentru simplul fapt că aceasta era cea mai ușoară variantă. Rădoi era antrenorul naționalei sub 21 de ani, iar președintele și Comisia Tehnică au ajuns cel mai ușor la el. ”L-am felicitat pe Mirel Rădoi, sper să reuşească. Nu vreau să-l jignesc, dar am luat și noi antrenorul cel mai la îndemână. În urna a patra valorică ne permiteam alt antrenor în acest moment?” , a declarat Florin Prunea la Digi Sport.

Începând din martie 2018, Rădoi a ocupat funcția de manager sportiv al echipei naționale U21 a României, iar în luna august a aceluiași an a preluat banca tehnică, după ce Daniel Isăilă a decis să accepte o ofertă din Arabia Saudită. A reușit să califice reprezentativa Under 21 la EURO 2019, unde a ajuns până în semifinalele competiției, performanță ce a însemnat calificarea la Jocurile Olimpice după o pauză de 56 de ani.

În total, pe banca selecționatei U21, Mirel Rădoi a bifat 15 partide, reușind să câștige 9 dintre ele și să bifeze trei remize. Antrenorul a pregătit și o echipă de club, pe FCSB, în perioada iunie 2015-noiembrie 2015.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.