Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Roman îl apără pe Nelu Tătaru de 'prietenia PSD - Streinu Cercel': GCS să oprească știrile false despre carantinarea persoanelor de peste 65 de ani

b1.ro
Florin Roman PNL

Liderul deputaților PNL, Florin Roman, cere „oprirea știrilor false” despre carantinarea persoanelor peste 65 de ani și acuză o prietenie „la vedere” a lui Adrian Streinu Cercel cu PSD. Florin Roman spune că nu se pune problema carantinarii separate a persoanelor de peste 65 de ani. Reamintim că ministrul Sănătății a declarat într-o emisiune la Realitatea Plus (video aici) că deși nu se gândește la carantinarea persoanelor de peste 65 de ani, în funcție de evoluția epidemiei, persoanele de peste 65 de ani ar putea fi duse în anumite condiții în hoteluri dacă nu ar mai fi în siguranță acasă.

„Ministrul Sănătății, dr Nelu Tătaru mi-a confirmat OFICIAL ca nu se pune problema carantinarii separate a persoanelor de peste 65 de ani, așa cum a propus Streinu Cercel, a cărui prietenie cu PSD este la vedere. Totodata, aștept din partea Grupului de Comunicare Strategica sa-și îndeplinească atribuțiile legale și sa solicite ANCOM oprirea știrilor false cum este cazul celei de mai jos. Metoda este clasica: se arunca o știre falsa pe un site, neasumat politic, sponsorizat puternic și apoi trolerii PSD răspândesc zvonul pe mii de conturi false. Cei care se joaca cu viețile vârstnicilor ar trebui sa fie aspru trasi la răspundere, altfel se lasa impresia ca poți scrie și face ce vrei, ca nimeni nu are ce sa îți facă!”, a scris Florin Roman pe Facebook.

Vezi si: Cum s-a retras Titus Corlățean de la șefia Senatului: Vă anunț că n-am decedat .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.