Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Roman: La braț cu Simion și gealații lui, Ludovic Orban!

florin roman

Vicepreședintele PNL al Camerei Deputaților, Florin Roman, consideră că tăcere lui Ludovic Orban în legătură cu incidentele din ședința de joi a plenului reunit arată „complicitate la alianța cu extremiștii”.

„Asteptam ca Ludovic Orban, președintele Camerei Deputatilor, sa se delimiteze de actele de huliganism din parlament, comise de coaliția toxica USR - AUR! E și tăcerea o complicitate la alianța domnului Orban cu extremiștii. Emil Boc spunea bine ca Ludovic Orban lucrează împotriva guvernului liberal. Acum e clar ca dl Orban acționează și împotriva noastră in parlament, cel puțin împotriva celor pe care nu-l susțin! La brat cu Simion și gealatii lui, Ludovic Orban!”, a scris Roman pe Facebook.

Citește și: VIDEO Ludovic Orban dă cărțile pe față și își torpilează colegii: 'Am spus că Anca Dragu va conduce și plenul'

Liberalul a adăugat că a cerut stenograma celei mai recente sedinte a conducerii Parlamentului „pentru a demonstra ca dl Orban minte in privința deciziei de conducere a plenului reunit”.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a declarat, vineri, că în timpul şedinţei Birourilor permanente reunite condusă de Anca Dragu a afirmat că tot aceasta va prezida şi plenul, însă nu a comunicat direct cu vicepreşedintele Florin Roman în legătură cu acest subiect.

Vicepreședintele Camerei Deputaților a fost înlăturat cu forța de la conducerea ședinței de joi a plenului reunit. În urma scandalului, Florin Roman a spus că va face plângere penală pentru agresiune, iar George Simion a spus că va face plângere penală pentru uzurpare de calități oficiale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.