Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FORFOTĂ MARE la Iași - DU-TE-VINO cu sezonierii după ce s-a dat LIBER la zbor

Inquam Photos/Raul Stef
Inquam aeroport Cluj

Cele două zboruri charter cu muncitori sezonieri care fuseseră anulate vineri pe aeroportul din Iaşi vor decola, totuşi, în următoarele ore, după ce s-au primit autorizaţiile de zbor, potrivit news.ro.

Astfel, cei 350 de oameni care părăsiseră deja Iaşiul cu microbuze şi autocare vor reveni la aeroportul ieşean în următoarele ore.

Directorul aeroportului ieşean Cătălin Bulgariu a declarat pentru News.ro că zborurile charter de la Iaşi către Baden – Baden şi Nuremberg au primit aprobarea Ministerului Transporturilor pentru a decola în cursul zilei de vineri, după ce în urmă cu câteva ore pasagerii fuseseră informaţi că ambele curse au fost anulate.

”Este ciudat, dar asta e situaţia. Primul avion este programat să aterizeze la Iaşi în jurul orei 14.30, apoi va sosi şi al doilea avion. Ambele vin din Germania şi vor prelua muncitori sezonieri români. S-a primit aprobare pentru zbor, astfel că vor decola în cursul zilei de azi (vineri – n.r.)”, a precizat Cătălin Bulgariu.

Vezi si: Ludovic Orban anunță ȘOMAJ TEHNIC pentru cei mai mulți bugetari: Cine NU va fi atins de noua decizie a Guvernului

El a spus că microbuzele şi autocarele cu care oamenii plecaseră deja de la Iaşi după ce au aflat că zborurile s-au anulat au fost întoarse din drum.

”Un autocar a revenit deja la aeroport. Vor veni şi celelalte. Nu ştim ora la care vor decola avioanele charter. Oamenii sunt acum pe drum, iar când vor ajunge cu toţii la Iaşi se vor face procedurile de îmbarcare”, a afirmat directorul aeroportului, Cătălin Bulgariu.

Două zboruri erau programate vineri de pe Aeroportul Iaşi. Unul dintre zboruri, era programat la ora 13:00, cu destinaţia Baden - Baden fiind operat de Tui Fly. Celălalt zbor urma să plece spre Nuremberg, la 13:30, fiind operat de Sunexpress.

Vineri la prânz, oamenii au fost informaţi că ambele zboruri au fost anulate, astfel că ei au plecat cu microbuze şi autocare  către judeţele din care au venit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.