Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Forțele de dreapta merg la Poliție: USR-PLUS acuză PNL că fabrică știri despre o mită de 700.000 de euro

podul.ro
pnl usr

Alianța USR-PLUS se va adresa Poliției cu acuzația că liberalii au fabricat informații denigratoare la adresa candidatului alianței la primăria municipiului Foșcani.

Citește și: SURSE - Moțiunea de cenzură: curentele de gândire din Parlament

„USR PLUS Vrancea face un apel către conducerea PNL Vrancea pentru a lua atitudine împotriva campaniei de răspândire de știri false desfășurate de proprii membri sau susținători. Acestea s-au declanșat încă de la sfârșitul perioadei de negocieri privind o posibilă alianță între PNL și USR PLUS pentru Primăria Focșani, cu scopul evident de a forța o retragere a Corinei Atanasiu din competiția pentru funcția de primar. USR Focșani va depune și o plângere penală în acest sens”, a transmis USR-PLUS.

„Recent, folosind conturi false, postacii PNL au fabricat și distribuit o pretinsă conversație între Corina Atanasiu, candidatul Alianței USR PLUS la Primăria Focșani, și alți membri din conducerea USR Vrancea. Această conversație, inexistentă în realitate, vine după o altă știre mincinoasă, fabricată și rostogolită în rețelele de socializare de către aceiași membri și susținători PNL, prin care Corina Atanasiu era acuzată că ar fi luat mită de 700.000 de euro de la actualul primar PSD Cristi Misăilă, în speranța că, sătui sau speriați de cantitatea de mizerii aruncate în spațiul online, ne vom retrage candidatul propriu din cursa electorală”, a mai transmis alianța.

USR-PLUS spune că electoratul anti-PSD va fi bulversat.

„Solicităm în mod public candidatului PNL, Ion Ștefan, să se dezică de aceste tactici de atac nedemne de numele istoric pe care îl poartă partidul pe care îl reprezintă și să le condamne ferm. Credem că politica înseamnă a ne pune în slujba oamenilor, a căuta și propune cele mai bune soluții pentru ei, și nu a face jocuri murdare. Altfel, avem toate motivele să credem că Ion Ștefan este inițiatorul acestor atacuri imunde ce vor avea ca efect bulversarea electoratului favorabil alianței anti-Oprișan constituită din PNL și USR-PLUS la nivel județean

Corina Atanasiu spune că atacurile vin din zona apropiaților ministrului Ion Ștefan.

“Asist de câteva zile la un val de atacuri împotriva mea venite din partea apropiaților PNL Vrancea, în special a susținătorilor domnului Ion Ștefan, candidatul PNL pentru aceeași poziție de primar. Dacă inițial aceste știri false ne-au amuzat prin ridicolul lor, credem că acum, odată cu răspândirea agresivă a acestor conversații false, create special pentru a dezinforma opinia publică, suntem datori să facem plângere la Poliție. Este și un act de igienă civică, prin care vrem să protejăm oamenii care sunt mințiți cu rea-credință. Cred într-o campanie curată, curajoasă, cu argumente bazate pe fapte reale, pe care îi invit și pe contracandidații mei să o adopte, indiferent de partidul din care fac parte”, a declarat Corina Atanasiu, candidată a Alianței USR PLUS la Primăria Focșani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.