Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fosta purtătoare de cuvânt a lui Iohannis a primit funcţie la stat: Mădălina Dobrovolschi, consultant la Electrica

Mădălina Dobrovolschi

Mădălina Dobrovolschi, fost jurnalist și fost purtător de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis, a ajuns consultant al directorului companiei de stat Electrica, Corina Popescu, informează economedia.ro.

Mădălina Dobrovolschi a precizat că deține funcția de senior consultant al managerului Corina Popescu, funcție pe care a ocupat-o prin concurs în urmă cu aproape două luni.

Statul român, prin Ministerul Energiei, e cel mai mare acționar al Electrica SA, cu 48,7% din acțiuni, restul fiind deținute de investitori privați, potrivit BVB.

Dobrovolschi se ocupă de conturarea unui proiect al viitoarei fundații a Electrica, care va avea activități de filantropie corporativă, principalii piloni care sunt luați în calcul fiind educație, mediu, societate, sărăcie energetică, învățământ dual sau alte zone care țin de profilul companiei. Salariul pe care îl va încasa nu este public.

Mădălina Dobrovolschi a fost jurnalistă la TVR, B1 TV, Antena 3 şi Realitatea. În 2014, în campania pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, a moderat dezbaterea finală dintre Klaus Iohannis şi Victor Ponta. În 2016, aceasta a fost numită purtător de cuvânt al preşedintelui Iohannis, funcţie din care a demisionat în decembrie 2019. În perioada martie-octombrie 2020, a realizat emisiunea "Legile puterii" la Realitatea PLUS.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.