Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul internaţional englez Paul Scholes, coproprietarul clubului Salford City, va fi și antrenor interimar al echipei

Fifa.com
paul scholes

Fostul internaţional englez Paul Scholes, coproprietarul clubului Salford City, liga a patra valorică, va fi şi antrenor interimar al echipei, după demiterea tehnicianului Graham Alexander, scrie Reuters.

Salford City este deţinut în coproprietate de Scholes şi foştii săi coechipieri de la Manchester United, David Beckham, Ryan Giggs, Gary Neville, Nicky Butt, Phil Neville, împreună cu omul de afaceri Peter Lim, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Racla cu viruși - OPINIE

Paul Scholes, pe modelul Gheorghe Hagi. Fostul mijlocaș este acum patron și antrenor la o Salford City

Scholes, 45 de ani, a pregătit ultima oară pe Oldham Athletic, în liga a doua, dar a demisionat în martie 2019, după 31 de zile pe banca tehnică, acuzând interferenţe ale conducerii grupării în alcătuirea echipei.

''Clubul de fotbal Salford City anunţă că antrenorul Graham Alexander a părăsit clubul cu efect imediat. Paul Scholes va fi antrenor interimar până la găsirea unui alt tehnician. Momentan lui Scholes i se va alătura ca secund Warren Joyce'', a comunicat clubul din English League Two.

Citește și: Codrin Ștefănescu, vești despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea: Starea lui de sănătate se deteriorează pe zi ce trece

Scholes, 44 ani, cu 11 titluri de campion câştigate la Manchester United, cu 66 selecţii pentru Anglia, s-a retras în 2013 şi a devenit co-acţionar la clubul Salford City (10%).

Anul trecut, Scholes a fost amendat cu suma de 8.000 de lire sterline după ce a recunoscut că a încălcat regulamentele federaţiei engleze de fotbal (FA) privind pariurile sportive.

Scholes a fost pus sub acuzare după ce a dezvăluit că a plasat 140 de pariuri pe meciuri de fotbal între 17 august 2015 şi 12 ianuarie 2019.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.