Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul ministru Ilan Laufer face apel la Iohannis şi Orban: 'Instituiţi izolarea la domiciliu obligatorie! Fiecare oră contează'

Facebook
Ilan Laufer

Ilan Laufer, fost ministru pentru Mediul de Afaceri şi actual copreşedinte al Platformei Social-Liberale, face apel la preşedintele Iohannis şi premierul Orban să instituite izolarea obligatorie la domiciliu, pentru scurtarea luptei împotriva coronavirusului. Acesta dă exemplul SUA, unde 100 de milioane de persoane sunt izolate la domiciliu.

"Domnule Presedinte Iohannis, Domnule Premier Orban, instituiti izolarea la domiciliu obligatorie! Fiecare ora conteaza, fiecare viata conteaza!

Izolarea la domiciliu trebuie aplicata in Romania URGENT pentru limitarea numarului de vieti pierdute si scurtarea duratei razboiului importiva Coronavirus. Fiecare ora conteaza, fiecare viata conteaza!

In Statele Unite a fost emis ieri ordinul de izolare la domiciliu pentru mai mult de 100 milioane de cetateni americani, dupa ce numarul cazurilor confirmate cu Coronavirus a expolodat in ultimele doua zile la 33.000, iar decesele provocate de Covid19 au depasit pragul de 400.

Cifrele au explodat cand au inceput sa testeze masiv, ceea ce se va intampla foarte probabil si in Romania. Fiecare ora conteaza, fiecare viata conteaza!", scrie Laufer pe Facebook.

Ministrul Afacerilor Interne a emis sâmbătă, 21 martie, Ordonanţa Militară nr. 2/2020, prin care se recomandă evitarea deplasărilor, cu excepţia celor către locul de muncă, dacă activitatea nu se poate desfăşura la domiciliu şi a cumpărăturilor de strictă necesitate. Pe timpul nopţii, în intervalul 22.00-6.00, deplasările se pot realiza doar cu declaraţie pe proprie răspundere sau adeverinţă de la angajator.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.