Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE | FOTO-VIDEO - Primele imagini de la incendiul de la Craiova: trei medici și-au rupt picioarele când au sărit de la etaj

UPDATE: ISU transmite că starea pacienților este una bună: „În urma incendiului au fost identificați 41 pacienți aflați în spital, care sunt în stare bună.”

ȘTIREA INIȚIALĂ: Un incendiu a izbucnit, luni seară, la Spitalul de Psihiatrie din Craiova, iar 18 pacienţi şi cinci cadre medicale s-au autoevacuat, un alt pacient fiind scos de pompieri. Trei cadre medicale au fost transportate la spital cu fracturi, arată primele informaţii oferite de ISU Dolj. Cei trei medici au sărit de la etajul unul al spitalului pentru a se salva și în acest fel și-au rupt picioarele.

Citește și: Încă o angajare CONTROVERSATĂ făcută de PNL: fata unui fost ștab din SRI, angajată pe post de consilier la un primar PNL

„Incendiul s-a manifestat pe aproximativ 20 mp, au fost evacuate 23 de persoane (18 pacienti si 5 cadre medicale) au rezultat 4 victime din care 3 cadre medicale si 1 persoană expusă la fum. Forte: 5 masini de stingere, 1 ambulanta SMURD si 1 ambulanta de terapie intensiva mobila.

La fata locului au fost trimise doua subunități de interventie, Detasamentul 1 și 2 Pompieri Craiova cu 6 autospeciale de lucru cu apă și spumă, 2 autospeciale de lucru la înălțime, 1 descarcerare grea și 1 ambulanță tip B. La sosirea echipajelor la locul intervenției, au fost găsit 18 pacienți și 5 cadre medicale autoevacuate, un pacient fiind evacuat de salvatori.

3 cadre medicale care au suferit fracturi au fost transportate la spital”, au transmis reprezentanții ISU.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural' .

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.