Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Semne bune anul are: au apărut ghioceii în Parcul Național Munții Măcinului

ghiocei

Primii ghiocei au apărut în plină iarnă în Parcul Național Munții Măcinului. Fotografiile cu ghioceii au fost publicate de Romsilva, care administrează parcul din sud-estul țării, relatează Mediafax.

„De la imagini cu prima zăpadă, în anumite zone administrate de subunitățile noastre, la primii ghiocei apăruți în plină iarnă. Imaginile sunt din Romsilva - Parcul Național Munții Măcinului și au fost realizate recent de colega noastră Viorica Codruta Darie”, au anunțat pe pagina de Facebook reprezentanții Romsilva, care au publicat fotografii cu primii ghiocei.

Potrivit acestora, flora Munților Măcin cuprinde 1770 de specii de plante din care 72 de specii sunt rare sau vulnerabile și 27 de specii sunt endemice.

Citește și: Cum a lăsat Israelul lui Netanyahu lumea în urmă în cursa vaccinurilor: operațiune masivă 27/7 pe STADIOANE; dozele libere, folosite la tineri

Parcul Național MunțiiMăcinului, unul dintre cele 22 de parcuri naționale și naturale administrate de Regia Națională a Pădurilor – Romsilva, este situat în sud-estul țării și are o suprafață de 11.151 de hectare, cuprinzând Culmea Pricopanului și Munții Măcinului.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.