Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO - Un scandal sexual zguduie Poliția Română! Mesaje perverse trimise de un șef din instituție către o subalternă: 'Bătaia o meriți cu cureaua la...'

Radu Pop
bzi.ro

Un scandalul a izbucnit la un Post de Poliție din mediul rural din Iași. Acolo, o tânără polițistă ar fi fost „urechiată” de șefi pentru că nu ar fi pus lemne în sobă, pentru că a uitat un aparat de încălzit în priză, pentru că a lăsat autospeciala pe pană, iar exemplele pot continua. Pe de altă parte, polițista li s-a plâns șefilor că se simte hărțuită, însă nimeni nu pare să o fi luat în seamă, pe motiv că „aspectele semnalate nu se confirmă”, informează BZI într-o anchetă.

Ea – tânără, la început de carieră, el – trecut bine de prima tinerețe, dar încă șef de post.

La Postul de Poliție Țibana șef este un polițist cu state vechi. Se numește Vasile Cojocaru. Respectat de unii, arătat cu degetul de alții, polițistul își face de ceva vreme veacul în Țibana, o comună cu un grad ridicat de activitate, o comună de la marginea județului în care nu prea mulți polițiști abia ieșiți din băncile școlii se îngrămădesc să ajungă.

Prin mâinile sale au trecut multe generații de „boboci”, iar, de ceva timp, a ajuns la el o tânără care a absolvit recent școala de Poliție.

Antonela Luca se numește și este, poate, una dintre cele mai frumoase agente din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași. Asta poate contează mai mult pentru unii și mai puțin pentru alții. Cert este că tânăra, de când a ajuns la Postul de Poliție Țibana, s-a confruntat cu fel de fel de probleme.

Șeful ei i-a reproșat în repetate rânduri că nu-și face treaba, că nu pune lemne în sobă sau că a uitat un reșou în priză.

Mai mult decât atât, șeful de Post, Vasile Cojocaru, li s-a plâns și șefilor despre greșelile făcute de tânăra polițistă și a făcut ca aceasta să fie cercetată disciplinar. Trebuie precizat faptul că, înainte ca șeful tinerei să ceară ca aceasta să fie cercetată, la conducerea IPJ Iași au ajuns unele sesizări din partea tinerei polițiste. Ce a avut de reclamat aceasta? Tocmai faptul că se simte hărțuită de șeful ei, Vasile Cojocaru. Mai mult decât atât, ea a salvat câteva mesaje pe care șeful de Post i le-ar fi trimis. Unul dintre mesaje, trimis de polițist subalternei, ridică unele semne de întrebare.

Șeful de Post Vasile Cojocaru: „Bătaia o meriți cu cureaua la…”. Continuaea anchetei pe BZI.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.