Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Frigul se instalează în România: Meteorologii au emis prognoza pentru următoarele zile

www.jurnalul.ro
vreme, frig, parc

Vremea în regiunile sudice și de răsărit, înnorările vor persista în cea mai mare parte a zileii și, pe arii restrânse, vor fi ploi slabe sau burniță, iar în zona Carpaților Meridionali și de Curbură, posibil, fulguieli spre seară. În restul teritoriului, cerul va fi variabil. Dimineata, în zonele joase de relief din centru, sud și est, local, se va semnala ceață. Vântul va avea unele intensificări la munte și în Banat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 10 și 17 grade.

În Capitală, dimineata 3...5 grade. Pe parcursul zilei, cerul va fi mai mult noros cu o maximă de 13-15 grade la amiaza.

Citește și: Un nou scandal mondial provocat de 'Paradise Papers': Cum își ascund elitele lumii averile în paradisurile fiscale! Ce s-a aflat despre Regina Marii Britanii

Marți, în regiunile din estul, sudul și sud-vestul țării, norii vor persista și izolat vor fi ploi slabe sau burniță. În restul teritoriului cerul va fi variabil. Vântul va avea unele intensificări la munte, în sudul Banatului și în Oltenia. Temperaturile maxime, peste 10 grade in toata tara pina la 16 grade la Timisoara. Dimineața, pe arii restrânse, în zonele joase de relief, va fi ceață.

În Capitală, 6-7 grade dimineaţa şi 13...15 grade la amiază. Mai ales dimineață, vor fi condiții de ceață.

Miercuri în sudul și în estul țării, vremea va fi în general închisă, iar în celelalte regiuni, cerul va fi temporar noros. Va ploua mai ales în Banat și în Oltenia. Vântul va sufla în general moderat, iar la munte, în Banat și pe arii mai restrânse în celelalte zone, va avea unele intensificări. Temperaturile maxime se vor încadra între 8-9 grade in depresiunile intramontane si in nordul Moldovei și 16 grade la Oradea.

În Bucureşti, cerul va fi mai mult noros și va ploua cel mai probabil, seara. Vântul va sufla slab și moderat. 6-7 grade dimineata si în jurul valorii de 13 grade la amiaza.

În regiunile intracarpatice, vreme în general frumoasă dar cu ceață dimineața în Transilvania. 15-16 grade maximele in Banat, Crisana si Maramures, 12 grade la Cluj si Brasov, 13 la Sibiu si 9 la miercurea Ciuc. În sud, vreme cu nori, ceata si pe arii restrânse ploi slabe sau burniță în special în prima parte a zilei. La amiazî, valori termice in general intre 13 si 15 grade, izolat si 16 grade in Lunca Dunarii.

Citește și: Un fost general SPP aprinde scandalul 'Sufrageria lui Oprea'! Mărturii explozive: 'Există documente și înregistrări păstrate la Direcția Protecția Internă'

În Dobrogea, vremea va fi mohorâtă, va fi ceață, dar și burniță. Termometrele vor arata la amiaza in jur de 14 grade la Tulcea si 13 la Constanta.

Și în Moldova soarele este scump la vedere. În schimb ceata ocupa arii extinse si pe arii restrinse este asociata cu bulnita sau ploaie slaba. In aceste conditii temperatura urca pina la amiaza peste 10 grade dar nu mai mult de 13-14 grade.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.