Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fritz de la Timișoara continuă seria scandalurilor – FOTO-VIDEO

Radu Pop
buruieni timișoara

Prăbușit în sondaje, precum Nicușor Dan la București, primarul Dominic Samuel Fritz pare inepuizabil în a stârni nemulțumiri în rândul timișorenilor.

Văzând reacția acestora, a lăsat-o mai moale cu desființarea catargelor din giratorii pe care este arborat tricolorul României, dar acum lovește în singura firmă timișoreană de industrializarea cărnii, firma Agil, mult apreciată de timișoreni pentru calitatea produselor sale și prețul rezonabil de desfacere a lor și în una din cele mai apreciate oferte HORECA, numită D’arc. Asta în timp ce orașul e în mizerie, cu buruienile ”cât casa”, cum spun timișorenii, cărora le e groază să mai calce în parcuri, având frică de căpușe și chiar de șerpi. Și dacă mai adăugăm și haosul creat de șantierele care mai mult stau pe loc decât avansează, firmele plângându-se că sunt neplătite de luni de zile, tabloul devine aproape complet.

Spunem aproape complet, pentru că nu putem omite ilegalitățile cu duiumul dovedite în instanță, dar și o mulțime de altele care nu au făcut încă obiectul judecății, dar e știut, în cazul unora, respectiv de presupus, în cazul altora – unele de o gravitate uriașă-, că fac obiectul unor cercetări ale instituțiilor de resort (DNA, DIICOT, Procuratură).

Contractele

Presa locală a informat adesea cum zeci de contracte se dau către firme cu un angajat sau chiar fără niciunul, cu zero lei venituri în întreaga lor existență, respectiv, printr-o structură numită Centrul de Proiecte, către o mulțime de ONG-uri cunoscute drept clientelă usr-istă.

Nemulțumiri în USR Timiș

Sursele noastre din USR Timiș ne spun că nemulțumirile interne la adresa lui Fritz sunt tot mai mari și nu numai în rândul celor proveniți din PLUS, care, e adevărat, au dat tonul și că Viceprimarul Lațcău cu care la un moment se părea că relația ar fi bună a început să-l sape aproape fățiș, acesta aspirând să-i ia lui Fritz locul de candidat pentru 2024, lui Fritz gândindu-i spre consolare fie o candidatură la europarlamentare, fie una la parlamentare.

Atașăm un colaj de interviuri în stradă, cu simpli cetățeni, realizate de televiziunea locală TeleEuropa Nova și câteva poze din Parcul Civic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.