Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Funcţionar din cadrul Finanţelor Publice Alba, condamnat la închisoare cu suspendare pentru luare de mită

www.cugetliber.ro
justiție, judecată

Un funcţionar din cadrul Administraţiei Judeţene a Finaţelor Publice Alba a fost condamnat de Curtea de Apel Alba Iulia la trei ani de închisoare cu suspendare pentru luare de mită, după ce a cerut reprezentantului unui cabinet de avocatură bani pentru a nu-l sancţiona în urma unui control, potrivit NEWS.RO.

Potrivit unui comunicat de presă remis, luni, de Direcţia Generală Anticorupţie – Serviciul Judeţean Alba, Dornel Bumb, referent în cadrul Administraţiei Judeţene a Finaţelor Publice Alba a fost condamnat de Curtea de Apel Alba Iulia la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru luare de mită.

Potrivit sursei citate, Dorinel Bumb, referent în cadrul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Alba, a efectuat o inspecţie fiscală, în cursul lunii iulie 2015, la un cabinet individual de avocatură de pe raza municipiului Sebeş.

”La data de 29.09.2016, bărbatul a contactat reprezentantul respectivului cabinet şi i-a pretins suma de 2.000-3.000 lei, invocând modul în care a efectuat respectiva inspecţie fiscală, precum şi faptul că, pe viitor, în schimbul sumei de bani, nu îl va sancţiona pentru neregulile constatate cu ocazia controalelor fiscale”, se arată în comunicat.

Reprezentantul cabinetului de avocatură a depus denunţ la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, iar în 03.10.2016 ofiţerii DGA au organizat un flagrant. Bumb Dorinel a fost prins în tim ce primea suma de 3.000 lei de la persoana denunţătoare.

Citeşte şi: Avertisment - Facturile la energie ar putea creşte. Preţul energiei pe bursă, DUBLU faţă de săptămâna trecută .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.