Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Furnizorul de informaţii pentru companii S&P Global preia IHS Markit: Tranzacția se ridică la 44 de miliarde de dolari

impacare intelegere

Furnizorul de informaţii pentru companii S&P Global a convenit luni că plătească 44 de miliarde de dolari, sub formă de acţiuni, pentru preluarea IHS Markit, aceasta fiind cea mai mare tranzacţie a anului 2020, care va crea o nouă mega-companie de servicii de date, care va sevi Wall Street şi lumea corporativă, transmite Reuters, potrivit news.ro.

Acordul creşte miza consolidării industriei serviciilor de informaţii financiare fragmentate, în timp ce companiile se întrec să creeze furnizori de servicii complete pentru a atrage clienţii mari şi a investi în inteligenţă artificală şi învăţarea automată.

Citește și: Ben Oni Ardelean a fost CONFIRMAT cu Covid-19 și este internat la spital: 'M-am protejat, însă inevitabilul s-a produs!'

Tranzacţia survine după un acord de 27 de miliarde de dolari convenit anul trecut de London Stock Exchange Group, pentru preluarea furnizorului de date financiare Refinitiv de la grupul Blackstone şi Thomson Reuters, compania mamă a Reuters News.

Totodată, acordul presează companii concurente precum Bloomberg, Intercontinental Exchange, Factset Research Systems şi Moody’s de a urmări preluări similare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.