Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Oprea, la mâna colegilor din Senat

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gabriel Oprea

Cererea DNA de începere a urmăririi penale pe numele fostului ministru de Interne, Gabriel Oprea, pentru ucidere din culpă, în dosarul morții polițistului Bogdan Gigină a ajuns la Senat, informează B1 TV.

Astfel, aleșii urmează să decidă dacă procurorii anticorupție vor putea începe urmărirea penală pe numele lui Oprea sau nu.

Isărescu, 'prins cu mâța-n sac'. ANI scoate la LUMINĂ veniturile guvernatorului BNR

După prezentarea acesteia în Biroul permanent al Camerei superioare a Parlamentului, care se va reuni luni, cererea Justiţiei va fi înaintată Comisiei juridice în vederea formulării unui punct de vedere ce va fi transmis plenului, cel în măsură să încuviinţeze sau să respingă solicitarea.

Şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, a cerut joi sesizarea Senatului pentru începerea urmăririi penale a lui Gabriel Oprea pentru ucidere din culpă în dosarul privind moartea poliţistului Bogdan Gigină. 

Potrivit DNA, din probele administrate au reieşit indicii rezonabile cu privire la săvârşirea unei noi infracţiuni faţă de cele pentru care se efectua deja urmărirea penală. 

Procurorii au arătat că, în seara de 20 octombrie 2015, în jurul orei 19,00, agentul de poliţie Bogdan Gigină a fost implicat într-un accident de circulaţie în urma căruia a suferit o hemoragie cranio-cerebrală, consecinţă a unui traumatism cranio-cerebral şi facial cu fractură craniană, leziuni care au cauzat decesul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.