Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea anunță că încep cursurile online pentru elevii din București: 'Primele lecții vor fi destinate preșcolarilor din grupa mare'

PMB
Gabriela Firea

O serie de cursuri video încep de duminică, potrivit unui anunț al Gabrielei Firea. Primele lecții sunt destinate preșcolarilor din grupa mare, care vor putea urmări o oră de matematică și una de abilități practice.

„Primăria Capitalei, prin Proedus, vine în sprijinul elevilor și al părinților. Lecții și exerciții practice, la Școala TV. Astăzi, de la ora 12.00, încep o serie de cursuri video în cadrul proiectului Școala Tv. Primele lecții vor fi destinate preșcolarilor din grupa mare, care vor putea urmări o oră de matematică și una de abilități practice”, scrie, pe Facebook, Gabriela Firea.

Citește și: Informare Coronavirus: Au apărut explicațiile oficiale despre starea de urgență în care va intra România

Lecția va fi susținută live, începând cu ora 12.00 pe platforma www.hubproedus.ro. Platforma oferă peste 2.000 de ore de invăţare, din 10 domenii diferite, în mediul online:

• Limbi străine (Engleză, Franceză, Germană, Spaniolă şi Italiană)

• Management ( Managementul afacerilor, Management de proiect şi leadership)

Citește și: Comunicat de presă Secția 17 Poliție din București. Gluma unor tineri pe seama crizei de coronavirus

• Dezvoltare personală (Public speaking, Invaţă să înveţi).

Fiecare domeniu cuprinde 10 şedinţe de curs. Participanţii pot accesa oricare dintre cursuri în funcţie de vârstă, nivel de pregătire şi preferinţă.

Primarul Capitalei anunță și că de săptămâna viitoare și elevii claselor primare vor putea urmări lecții live, cu recapitulări, exerciții practice și informații din materia la zi.

Citește și: Florin Cîțu face apel la calm: ‘am asigurat finanțarea României, pensii, salarii, ajutoare sociale, totul este deja asigurat pentru că am împrumutat’

Fiecare lecție se va încheia cu teme pentru acasă pe care elevii le vor putea lucra împreună cu părinții.

Cursurile unităților de învățământ din România sunt suspendate din 11 martie. Aproximativ 3 milioane de elevi stau acasă, ca măsură de prevenire a răspândirii infecțiilor cu noul tip de coronavirus.

Citește și: USR dă sfaturi de guvernare liberalilor în plină criză de coronavirus: ‘Guvernul trebuie să gestioneze cu înțelepciune prerogativele’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.